Friday, September 07, 2007

Nove fotke

Dodala sem vse fotografije, ki so čakale, da pridejo do objave na blogu. Veliko prijetnih trenutkov ob prebiranju bloga vam želim.

In še malo opozorilo: na koncu strani, ko se ni možno več pomakniti nižje je v desnem spodnjem kotu besedilo "older posts", če kliknete tam se vam bodo odprle starejše objave s fotografijami, vse tako do samega začetka nastajanja bloga, ki bo kmalu star eno leto.

4 comments:

OLKI said...

Ampak kako hudo dobro in verjetno ogromno bazo fotografij si pa ti naklepala....Jaooooooooooooo

Nič, sedaj ko si doma, pa le javi kdaj grema na kafe...

Nina said...

:) Olki, sporoči ko boš kje blizu.

OLKI said...

Sedaj moramo pa na blogih samo še popravit dejstvo, da si doma...Nisi več Down under...hahaha

tina said...

Pozdravljena in dobrodošla doma.
Midva s fantom sva zelo uzivala ob prebiranju tvojega bloga, sploh pa ker smo ˝kolegi˝midva sva namreč oba dipl ing kemijske tehnologije in ze par let razmisljava o selitvi in življenju down under. Pa naju mal zanima kako je s službami za naš profil-smo iskani? Morda veš kakšen naziv bi imela oz. pod kaj bi spadala v glede na njihovo tovrstno izobrazbo? Je slovenska diploma s tega poklica sploh priznana ali bi morala kaj se tam dokončati?
Upam da te nisem za začetek zasula s preveč vprašanji , vendar se mi zdiš glede na tvoje izkušnje najbolj primeren naslov za taka vprašanja.
hvala!
V kolikor so tema in vprašanja preveč oddaljena od prvotne teme(au), se mi lahko oglasiš na mail: kristina_krajnc@yahoo.com