Friday, August 10, 2007

Outback prvic

Preziveli sva Veliki koralni greben. Upam, da je bilo to zadnje moje prijateljevanje z gingerjem, ker ta slabost na ladji... uh, raje ne bi o tem. A ginger je spet pomagal! :)
Vidli sva polno tropskih ribic, vse nemoteove prijatelje in tudi nemota! Jp, pa ne kake njegove sestricne, vidle sva cist prave nemote in celo tri v mehkih koralah.
Res je kar vauuu (vsaj meni je bilo, Tina pravi, da ko je sla 1x sama an Fijiju, da je bilo skoraj tako lepo).

Jutri pa se obrneva proti jugu, 3 dni izlet do Alice Springsa. Center Avstralije naju caka in vse njene taksne in drugacne ceste. Vsega skupaj do naslednje nedelje. Se oglasiva, ko bova prisli do kakega civiliziranega obmocja aboriginov.


In nekaj fotk iz poti proti notranjosti Avstralije...
.
.
.
Po več kot 700km dolgi poti (večinoma makedamski) vsak dan le redko srečaš kakšno nasproti vozeče vozilo. In še to so le ogromni tovornjaki, z izjemo kakšnega osebnega avtomobila.
.
.
Pokrajina, kjer ni ničesar.




Prebivališče termitov. Največji v tem delu Avstralije, visok preko 5m.
.

.
.
Zadnji dve fotki: Alice Springs. Vsaj na prvi pogled, kot mesto duhov. Fotke so nastale okoli 10. ure zjutraj, ko je bil navaden delovni dan. Le tu in tam lahko vidiš kakšnega aborigina, ta pa je vse prej kot vesel, da ga ujameš v objektiv.

2 comments:

wotsok said...

Te miske so pa res tako srckane . Pa ti se nobeden ni nikoli rekel da mis ko jo je nekaj strah se vgriznit ne upa. Nina men bo se trebuh pocu od smeha hi,hi,hi

UrosG said...

Se pravi ginger res pomaga proti slabosti. Pa sem že mislil, da Adam in Jamie kr nekaj bluzita.